JellyPages.com

The Rhythm

15.11.10

AYAH, i miss u so much :'(

-SALAM semue- :-)

sorilah ea sbb x update sgt blog niy. al-maklumlah, x reti sangat nak blogging2 niy. ini pown terpakse utk hilang kan mood BOSAN! hahaha... jadi aku nak berkongsi ckitlah story n pengalaman hidup aku ni. jeng jeng jeng...



Here's the story. my parent divorced. sbb penceraian, of cozlah, kewujudan org ke-3 a.k.a bit*h! Sekarang aku stay dengan mak. bukan atas dasar undang2 tetapi mmg kami adik beradik nak tinggal dgn mak. lgpown xde kes tuntut hak penjagaan antare mak dgn ayah aku. nmpk sgtlah ayah aku mmg x hiraukan kami sekeluarge. huh! sedih sedih :'( tp itulah hakikat yg aku hadapi dan terpakse terime.

aku bersyukur dgn hidup aku sekarang. walaupown keluarge aku x complete or x cukup 'quota'. aku bahagie dgn mak, angah n adik. ALHAMDULILLAH, hidup aku sekeluarge sekarang cukup utk mkn, minum, pakaian dan segalenye. cume masalahnye xde transport je sbb aku xde kerete n motor! transport yg aku ade cume public transport. kebanyakkan harte dan wang kami sekeluarge dibinasekan oleh ayah dan si bit*h tuh! dasar selfish motherfu**aa! haish, aku nak marah pown xde gunenye! BAPAK aku gak!

betul 2 mmg BAPAK aku tp layak ke aku panggil die 'ayah', 'abah', 'baba' atau ape2lah?! sedangkan die x tunaikan tanggungjawabnye sbg seorg ayah. aku dan adik x diberi nafkah! kami hidup atas tanggungan mak sahaje. plus, bantuan dr abang pown adelah. tp memberi nafkah itu adelah tanggungjawab yang wajib ditunaikan oleh seorang ayah! mane perginye sifat tanggungjawab seorang ayah dan lelaki?! x kesahlah kite hidup berjauhan sekali pown! Sofi masih ANAK ayah dan tanggungjawab ayah akan kekal selagi sofi dan adik masih belajar!

Sofi sgt sgt sedih dan kecewe dgn sikap ayah~~ Ayah dah hilang pendirian, terpesong, bongkak dan takbur sejak ayah kenal dengan bit*h tuh. faktanye, that bit*c adelah dalang segalenye! kenape ayah x nmpk semue tuh?! i SINCERELY hate u 4ever, BIT*H; and i'll never forgive n forget what u did to my family, especially, my mother!

YES, i am mad n upset with my father but that doesn't me I hate him. i'll always love my father because bonding of father and son will remain 4ever, and nothing in this world can separate this bond! honestly, i wrote this post bcoz i miss my dad! i miss all my memories with him! i know my dad is not a bad person! he just lost his right path and i hope someday he will find it. i'll always pray the best for my dad! AMIN...

P/S - AKU BENCI PEROSAK RUMAHTANGGA & PERAMPAS!!

2 comments:

Zarif Amran said...

nape tak suroh ur mum tuntut nafkah?
best jgk kalo aq dpt feeling2 masok court dgn black dior suit, birkin bag, YSL platform..
catwalk2 dpn flashing cameras.. hahahaha
motif aq plak yg tetibe pegi court?? ;p

S.T.B said...

mmg sgt motif ! hahaha ... :D