JellyPages.com

The Rhythm

3.1.11

azam = goal !


perlu ke pasang azam baru ? sebab x pernah pun azam aku tercapai. huhu. semuenye tenggelam di tengah jalan. oppss, bukan di tengah tapi depan depan dah tenggelam. gitu encik sofi ! azam je lebih, buatnye tidak, usehenye pun kurang. haha.

bukti azam tidak tercapai :-
- tahun 2002, berazam nak dapat 5A's untuk UPSR tapi teettt ! 
- tahun 2005 pulak berazam 8A's tapi tuuttt ! 
- tahun 2007 pulak berazam nak dapat straight A's untuk SPM tapi teetttt tuuttt ! 

kat situ dah nampak betape tidak gigihnye aku berazam. it's ok lah kan. janji 
keputusan xlah teruk sangat. sampai mak aku cakap :

aku : maafkan sopi, mak ~.
mak : syukur jelah. dah itu je yang sopi mampu buat.

agak sentap dialog mak tuh. jadi jangan tanye keputusan aku ea. paham paham sendiri jelah. hehe. done, let bygone be bygone. haha..



focus for this year, azam aku untuk habiskan diploma. aminn ya rabbal a'laminn. moge tak tersekat di tengah jalan lah. kali ni memang betul betul azam lah sebab aku xnak extent sem ! huh naya nanti ! lepas tuh nak kerja dulu(not so sure). maybe kerje dlm 3 bulan. kene lah cari duit dulu untuk further my study sebab no money no talk laa. huhu. itu sajelah aku nak bgtau. semoge korang pun berjaye lah untuk azam korg ea. ngee ;)

1 comments:

Zarif Amran said...

Setuju!
Samela kite, tak penah nak ade azam pon~
time skolah dulu, new year for me was just kekok nak tulis tarikh on top of the pages in the exercise book.